Hulpmiddelen

Verlengcondoom

Een verlengcondoom (of sleeve) is een soort condoom met een verlenging voorin, meestal van siliconen. Als je het verlengcondoom over een halfslappe penis doet, is gemeenschap mogelijk. Er zijn verschillende typen verkrijgbaar en ze zijn te koop in elke seksshop of bij de online drogist die alles discreet verzendt zodat niemand weet wat er in je pakket zit.
Het verlengcondoom (of sleeve) is te koop in seksshops. Er is ook een online drogisterij die alles discreet verzendt zodat niemand weet wat er in je pakket zit. Klik hier. Dit hulpmiddel wordt overigens niet vergoed door de zorgverzekering.

Vacuümpomp

Een vacuümpomp (of penispomp) is een kunststof cilinder die je om de penis schuift en vervolgens met een pompje vacuüm trekt. Door dit vacuüm wordt er bloed in de zwellichamen van de penis gedwongen. Alvorens de cilinder over de penis is geschoven wordt er een elastische ring over de rand geschoven aan de kant van de opening. Als de penis stijf is kan de ring van de cilinder af worden geschoven rond de stam van de penis. Zodoende blijft het bloed in de penis. Het is wel aan te raden eerst je schaamhaar af te scheren waar de cilinder de huid raakt.
De effectiviteit van deze methode is over het algemeen vrij goed. Het zorgt voor een goede erectie zonder bijwerkingen. Er zijn onderzoeken die aantonen dat 50 tot 80% van de mannen die een vacuümpomp gebruiken tevreden zijn met de werking ervan.
De vacuümpomp is te koop in seksshops, apotheken of de drogisterij. Er is ook een online drogisterij die alles discreet verzendt zodat niemand weet wat er in je pakket zit. Klik hier. De vacuümpomp wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Elastische ring

Als je wel een erectie kunt krijgen maar deze niet lang genoeg duurt voor bevredigende seksuele gemeenschap kun je het gebruik van een elastische ring overwegen. JE moet deze ring om de basis van de penis doen als hij stijf is. Zo wordt de afvoer van bloed geremd waardoor de erectie langer aanhoudt. Het is verstandig om voor het gebruik het schaamhaar rond de basis van je penis weg te scheren. Dat voorkomt pijnlijk trekken aan het schaamhaar als je de ring weer verwijdert. Verder is het belangrijk om de ring er na maximaal een half uur weer af te halen, omdat anders het bloed in de zwellichamen stolt. Deze ringen zijn gewoon te koop, in allerlij soorten en maten, bij elke seksshop. Ook deze ringen is in verschillende variaties te koop bij een online drogisterij die alles discreet verzendt zodat niemand weet wat er in je pakket zit. Klik hier. De ringen worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Erectiepillen zonder recept

Naast de bekende erectiepillen die alleen op recept te koop zijn, is er ook veel keuze uit alternatieve middelen die te koop zijn bij de drogist. Er is ook een online drogisterij die alles discreet verzendt zodat niemand weet wat er in je pakket zit. Klik hier. Dieze erectiepillen worden overigens niet vergoed door de zorgverzekering.