Natuurlijke behandeling

Erectiepil

Geen erectie kunnen krijgen wordt met een medisch woord impotentie genoemd. Impotentie is iets dat bij veel mannen voorkomt, zowel jonge als oudere mannen kunnen hiermee te maken krijgen. Impotentie kan met natuurlijke middelen goed aangepakt worden. Er bestaan diverse krachtige natuurlijke ingrediënten welke de erectie positief kunnen beïnvloeden. Erectiepil in een natuurlijk product dat een ondersteunende werking heeft op de erectie lengte en hardheid.

E-pil Natuurlijk en veilig

E-pil Wilt u een langdurig harde erectie die ook na uw orgasme hard blijft? Zou het ook niet fantastisch zijn als u uw zaadlozing en erectie onder controle heeft? Wat dacht u van telkens een erectie krijgen als u dat zelf wilt, zonder eerst een uur van te voren een (chemisch) pilletje te moeten nemen?

Snel weer een erectie na uw orgasme

Wilt u vaker een harde erectie die langdurig hard blijft? Uw ejaculatie uitstellen om uw partner langdurig te kunnen bevredigen?
Erect Recover helpt u bij het aan maken van zaadcellen waardoor uw testosteronspiegel stijgt. Hierdoor zult u meer zin in sex krijgen en zult u vaker tot een orgasme kunnen komen.

Een behandeling die niet wordt geclassificeerd als een standaard westerse medische procedure wordt meestal als ‘alternatief’ of ‘natuurlijk’ betiteld. Onder de alternatieve geneeswijzen vallen onder andere natuurlijke voedingsupplementen, kruidenmengsels en acupunctuur.
Sommige mannen kiezen naast de gebruikelijke behandeling van erectieproblemen ook voor alternatieve methoden. Als je een vorm van alternatieve behandeling overweegt doe je er verstandig aan om eerst met je arts te overleggen. Natuurlijke middelen die bij de drogist te koop zijn, zijn over het algemeen vrijwel ongevaarlijk.

Erectiepillen zonder recept vte koop bij de drogist

Naast de bekende erectiepillen die alleen op recept te koop zijn, is er ook veel keuze uit alternatieve middelen die te koop zijn bij de drogist. Er is ook een online drogisterij die alles discreet verzendt zodat niemand weet wat er in je pakket zit. Klik hier. Dieze erectiepillen worden overigens niet vergoed door de zorgverzekering.

Alternatieve behandelingen van erectieproblemen

Voedingsupplementen of vitaminepreparaten zoals het aminozuur Arginine, bioflavonoïden, zink, vitamine c, vitamine e en vlaszaad worden vaak verkocht en gebruikt om de potentie te verhogen. Sommige mannen met erectieproblemen met een laag niveau van het hormoon dihydro-epiandrosteron (DHEA) merkten verbetering van de potentie na het gebruiken van supplementen met DHEA. Maar de effecten van DHEA op de lange termijn zijn nog onbekend, daarom wordt het gebruik er van afgeraden.

Kruidenmengsels zoals het Aziatische ginseng en ginkgo biloba wordt een erectiebevorderende werking toegedicht. Voor het gebruik toch een arts raadplegen om er zeker van te zijn dat ze veilig te gebruiken zijn.

Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese geneeswijze waarbij zeer dunne, solide naalden in specifieke punten op het lichaam worden gestoken. Acupunctuur zou de mogelijkheid van het lichaam om ziektes en aandoeningen te weerstaan of te genezen stimuleren door het oplossen van onbalansen. Er zijn mannen die zeggen baat te hebben bij deze methode.

Gezond verstand maatregelen

Onthoud dat de meeste alternatieve geneeswijzen niet onder controle staan en dat je daarom nooit 100% zeker weet wat je krijgt. Hier zijn wat tips die je kunnen helpen als je een alternatieve of natuurlijke behandeling overweegt:

  • Praat eerst met je huisarts over het gebruik van natuurlijke middelen.
  • Als je bijwerkingen ervaart van natuurlijke producten zoals, misselijkheid, overgeven, een versnelde hartslag, onrustigheid, slapeloosheid, diarree of huiduitslag stop dan met het gebruik en raadpleeg je arts.
  • Vermijd preparaten met meer dan 1 kruid.
  • Neem de beweringen bij natuurlijke middelen met een korrel zout, zoek naar wetenschappelijk bewijs.
  • Kies zorgvuldig. Koop en gebruik alleen middelen waar een ingrediëntenlijst bij zit die zowel de gangbare als de wetenschappelijke naam, de contactgegevens van de fabrikant, een productiecode, verloopdatum en bijsluiter geeft.
  • En het belangrijkste van alles, als je natuurlijke middelen wilt gebruiken in combinatie met medicijnen moet je altijd je dokter raadplegen.